У середу, 4 вересня, відбулося засідання Кабінету Міністрів України. Було прийнято ряд важливих рішень. Так, Кабмін підтримав рішення щодо звільнення Віталія Кличка з посади голови Київської міської державної адміністрації.

Таке рішення було прийнято сьогодні на засіданні Кабінету міністрів. Про це повідомив депутат Верховної Раді від партії "Європейська солідарність" Олексій Гончаренко.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

МОЛНИЯ! Кабмин согласовал увольнение Кличко с должности главы КМДА! Киевское самоуправление - все.

Geplaatst door Олексій Гончаренко op Woensdag 4 september 2019

Популярні новини зараз
Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики Астролог побачив у травні "лихо" для України Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою На школи тепер чекають масові перевірки: батьки домоглися свого
Показати ще

Чудові новини!
Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Відомо, що рішення про звільнення Кличка було одноголосним. Також Уляна Супрун була звільнена з посади першого заступника міністра охорони здоров'я та прийнято ряд інших кадрових питань.

Уляна Супрун
Уляна Супрун

Зазначимо, що остаточне рішення щодо звільнення має ухвалити президент Володимир Зеленський. Водночас, офіційної інформації щодо такого рішення новосформованого Кабміну поки не було.

Нагадаємо, Разумков забув привітати школярів з Днем знань: знайшов декого важливішого.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка".

Також Знай.uа писав про те, що Разумков поділився враженням про перше засідання Ради: "Поспали по 3 години й готові".