Схоже, що новий спікер парламенту Дмитро Разумков надто буквально розуміє приказку: "Час – це гроші". Камери всюдисущих журналістів зафіксували на руці спікера Верховної Ради України дорожезний годинник швейцарської марки Zenith Archive El Primero.

Разумков, виявляється, зовсім не байдужий до предметів розкоші і хороших, добротних аксесуарів. Така модель годинника оцінюється приблизно у вісім тисяч доларів або 230 тисяч гривень, повідомляє видання "Апостроф".

Щоправда, у виданні зазначили, що раніше Разумков заявляв, що купував дану модель годинника кілька років тому приблизно за 60 тисяч гривень. Зараз же її вартість збільшилася в кілька разів.

Підтвердження того, коли саме купував такий дорогезний годинник спікер ВР, нема. Однак очевидним залишається факт, що сьогодні ціна аксесуару становить приблизно 8 зарплат нашого нового президента Володимира Зеленського.

Популярні новини зараз
"Більше не платимо...": українці повелися на жорсткий обман щодо доставки газу Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Це вже законно: співробітникам ТЦК дозволили робити це під час вручення повістки Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Що ж до статків самого Разумкова, то згідно з оприлюдненою ним декларацією за 2018 рік, серед майна спікера вказані кілька квартир, машин, а також грошові кошти.

Зокрема, Разумков володіє двома квартирами загальною площею 78,5 кв. м в Києві і 232,4 кв. м в селі Здорівка Київської області, домоволодінням площею 492,2 кв. м в селі Софіївська Борщагівка, нежитловим приміщенням площею 74,9 кв. м в Києві, а також двома ділянками землі загальною площею 0,15 га в селах Софіївська Борщагівка та Здорівка Київської області.

Нагадаємо, стало відомо, яку зарплату отримали Зеленський і Богдан.

Як повідомляв портал Знай.ua, українцям показали нову монетизацію, куди йдуть пільги від держави

Також Знай.ua писав, Рада цинічно відмовилася від інвалідів - у бюджеті апарату українського парламенту на поточний рік не передбачено грошей на облаштування ВР для осіб з інвалідністю.