Український президент Володимир Зеленський підписав указ про звільнення Кулеби Дмитра з посади представника України в Раді Європи.

Відповідний документ опублікований на сайті глави держави в середу, 4 серпня.

Дмитрий Кулеба
Дмитрий Кулеба

"Звільнити Кулебу Дмитра Івановича з посади постійного представника України при Раді Європи". йдеться в указі

Популярні новини зараз
Пенсіонерам видадуть сертифікати на 400 гривень Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Заплатите від 17 000 до 51 000 грн: українців попередили про штрафи з 1 квітня Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

Як ми писали раніше, кар'єру Дмитро Кулеба розпочав у 2003 році. Згідно з українськими традиціями, кумівства та прийнятності, Дмитро Іванович отримав роботу в рідному відомстві батька - Міністерстві закордонних справ. Юнак отримав посаду аташе Служби головного юридичного радника МЗС України.

Дмитрий Кулеба
Дмитрий Кулеба

Вже в 2005 році Кулеба-молодший дослужився до посади третього секретаря управління юридичного відомства зовнішньополітичного відомства.

Період з 2005 по 2009 року Дмитро Іванович провів у столиці Австрії - Відні. В одному з найкрасивіших міст світу син чиновника працювати секретарем постійного представництва України при міжнародних організаціях.

Як повідомляв портал Знай.ua, Супрун розповіла про зустріч з Зеленським і про тему розмови з президентом.

Також Знай.uа писав, Кабмін звільнив Кличка з посади голови КМДА.