Екс-перша леді Гондурасу потрапила за ґрати на 58 років. Роза Олена Бонілья отримала даний термін через доказ звинувачень у шахрайстві та неправомірного присвоєння коштів.

Про це стало відомо завдяки повідомленням представника вищого суду Гондурасу, пише портал "Політека".

"Колишня перша леді Роза Олена Бонілья була засуджена до 58 років тюремного ув'язнення за злочини, пов'язані з неправомірним отриманням коштів та шахрайством", - заявив прес-секретар Верховного суду Карлос Сільва.

Її адвокат заперечує провину своєї клієнтки і заявляє про намір подати апеляцію до Верховного суду країни. 52-річна Бонілья, дружина екс-президента Порфіріо Лобо, перебуває під вартою з лютого 2018 року.

Популярні новини зараз
ВПО запропонують розпочати життя з чистого аркуша: як це зробити Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Комунальні платежі скасовуються: названо категорію осіб, якій можна не платити Стосується всіх пенсіонерів: ПФУ поділився важливою інструкцією
Показати ще

Згідно з розслідуванням, проведеним офісом генерального прокурора та підрозділом Організації американських держав, Бонілья неправомірно використала кошти в еквіваленті 779 тис. доларів США в період між 2010 і 2014 роками, які надійшли з міжнародних пожертвувань і державних коштів, і які повинні були використовуватися для соціальних програм.

Нагадаємо, від Гонтарєвої до Гладковського: в Україні починає роботу Вищий антикорупційний суд - кому стало не по собі.

Як повідомляв Знай.uа що коїться в "Київводоканалі" під керівництвом Дмитра Новицького.

Знай.uа писав, "В'ячеслав Непоп повинен сидіти в СІЗО": скандальним заступникам Кличко заборонять виїзд за кордон.