З'явилася інформація, що помічник колишнього народного депутата Максима Єфімова Катерина Коваль може зайняти пост заступника міністра оборони України.

Так, у своїй декларації місцем майбутньої роботи або проходження служби жінка вказала Міністерство оборони, а посада, на яку претендує — заступник міністра оборони.

Згідно з документом, Коваль є кінцевим бенефіціаром ГО "Країна права". Інша інформація (про доходи, членів сім'ї, об'єкти нерухомості, транспортні засоби) у декларації не вказано.

Згідно з даними Facebook-сторінки, Коваль є експертом з питань національної безпеки і оборони і політтехнологом. Працювала у Верховній Раді, МЗС та Благодійний фонд Арсенія Яценюка Open Ukraine. Вивчала зовнішню політику у Дипломатичній академії України ім. Геннадія Удовенка при МЗС і наукове співробітництво в Національному юридичному університеті ім. Ярослава Мудрого, економіку, переклад і готельний менеджмент в Народній українській академії.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще

Також як місце освіти Коваль вказує Національний університет оборони України імені Черняховського.

Нагадаємо, Зеленський красиво відшив радника Трампа Болтона: пропонував "намисто для папуасів".

Як повідомляв Знай.uа роки таборів і вічна боротьба за свободу: українці згадують великого дисидента Василя Стуса.

Знай.uа писав, кватирки "на замок": страшна загроза нависла над Києвом, експерти жахнули правдою.