Колишня скандальна "регіоналка" Ганна Герман сподівається, що Зеленському не так просто щось вбити в голову і він не стане робити різких вчинків.

Таку заяву вона зробила в прямому ефірі, передає "Диалог.UA".

Зовсім нещодавно Герман сурмила про свою проросійську позицію про Україну. Вона підкреслила, що в команді президента є багато персонажів з минулого, одним з таких вона назвала Олександра Ткаченка.

Анна Герман

Скандальний політик висловила надію, що Зеленський не та людина, який слухатиме всіх підряд і прислухатиметься до їхньої думки, в іншому випадку нормального життя в Україні не буде, як і мирного процесу.

Популярні новини зараз
"Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Показники лічильника стануть недійсними: споживачів застерегли від неприємностей з платіжками Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Крім того, Ганна Герман підкреслила, що зберігає надію на те, що Зеленський заступиться за телеканал NewsOne і не допустить його закриття.

Анна Герман

Нагадаємо, у Зеленського назвали імена нових міністрів: хто замінить обридлих чиновників.

Як повідомляв портал Знайuіа, Зеленський розкрив ім'я головного радника, допомагає вирішувати проблеми країни: "У неї дуже твереза думка"

Також Знай.uа писав про те, що Макрон терміново зателефонував Зеленському, дізнавшись про новий Кабмін: як оцінив перший день Ради президент Франції.