У Києві відкрився заклад корпорації Roshen, яка належить Петру Порошенку. Кафе Nice on Cafe розмістилася в одному приміщенні з кондитерським магазином на проспекті Науки, 1. Поки кав'ярня працює в тестовому режимі.

Блогер Михайло Шнайдер на своїй сторінці в Facebook розповів, що пропонує меню нового закладу.

"У меню кафе, холодні та гарячі напої, а з солодкого пропонують Іспанську страву - Чуррос. Ціна порції цих самих чуррос разом з соусом - 75 Гривень". пише Михайло Шнайдер

Nice on Cafe

Блогер назвав цінову політику в кафе екс-президента України "еталонним розрахунком".

Популярні новини зараз
Українські пенсіонери отримають доплати за стаж: у кого зростуть виплати вже цього літа Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей ПриватБанк звернувся до власників пенсійних карток: як уникнути затримок із виплатами Чому в СРСР будували 5- та 9-поверхівки - ви навіть не здогадуєтеся, у чому "секрет"
Показати ще

"Адже середньої Української пенсії, вистачить рівно на 20 порцій цих заморських Ласощів..." написав Шнайдер

"Це Перемога". В Киеве открыли первую кофейню новой сети Nice On Cafe, которая принадлежит Петру Порошенко. В меню кафе,...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 6 september 2019

Раніше ми писали, що на даному етапі асортимент десертів не можна назвати багатим. Навряд чи ви здивуєтеся, дізнавшись, що у новому закладі пропонують виключно солодощі. Можливо, в майбутньому меню кав'ярні стане різноманітнішим, адже вона працює з 4 вересня.

Також Знай.uа писав, що Зеленський завдає удару по "бурштинової мафії": в парламент внесено невідкладний закон.

Ще Портал Знай.uа повідомляв, що працівник Порошенко озвучив його справжні доходи: що приховував від українців п'ятий президент.