Відомий український блогер Михайло Шнайдер показав світлину глави Національної виборчої комісії України Тетяни Сліпачук, яка до того ж володіє космічними статками.

Відповідний допис Шнайдер виклав на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Спадщина режиму Порошенко". Це голова центральної виборчої комісії Тетяна Сліпачук. Тетяна Володимирівна заслужений юрист України і... мультимільйонерка. Вона володіє: величезною земельною ділянкою, будинком площею 285 квадратних метрів і елітною квартирою в Києві. В автопарку у нашої героїні: новенький BMW 640D і розкішний Mercedes-Benz G500. На банківських рахунках вона зберігає: 507 ТИСЯЧ ДОЛАРІВ, 15 ТИСЯЧ ЄВРО і ПІВТОРА МІЛЬЙОНА ГРИВЕНЬ", - написав Шнайдер.

Блогер висловив сподівання, що нова українська влада зможе повністю оновити склад ЦВК, аби вибори в Україні проходили чесно.

Популярні новини зараз
У ТЦК потрібно і жінкам: кому з українок загрожує мобілізація після 18 травня Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Довідку можна викидати: чоловіків огорошили новим правилом
Показати ще

"Наследие режима Порошенко". Это глава центральной избирательной комиссии Татьяна Слипачук. Татьяна Владимировна...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Vrijdag 6 september 2019

Українці почали активно обговорювати інформацію про Тетяну Сліпачук у коментарях. Деякі коментатори навіть не дивуються, тому що "при владі немає бідних".

Нагадаємо, Зеленський влаштував "секретну" зустріч зі своєю партією в Києві.

Як повідомляв портал Знай.ua, Порошенко встиг відкрити кафе, поки бігав від допитів.

Також Знай.ua писав, Романенко розніс соратників Зеленського через нові податки для українців.