7 вересня між Україною і Росією відбувся обмін військовополоненими. Звільнено 35 українських полонених, які вже повернулися додому. Обмін відбувався за схемою "35 на 35"

Президент США Дональд Трамп привітав Україну і Росію. Трамп висловив думку про те, що "можливо, це стане першим гігантським кроком до миру". Він написав про це на своїй сторінці в Твіттер.

Зустрічали українських полонених в аеропорту "Бориспіль". Хтось повернувся додому після декількох місяців, а були й ті, хто не був вдома цілих 5 років. На зустрічі був присутній президент Володимир Зеленський, який поспілкувався з хлопцями і повернув їм жовті браслети. Ці браслети, за словами Зеленського, не давали йому забути про моряків і їх звільнення.

Популярні новини зараз
Європі пророкують "пекельну" спеку: що чекає на Україну Упаковка по 80 грн: в Україні супермаркети змінили ціни на цукор, вершкове масло та олію Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Пенсіонерам приготували пристойну надбавку, але дадуть не кожному: хтось може надіятись
Показати ще

У цю суботу дійсно великий день - українські моряки повернулися додому, до своїх сімей. Мережу переповнюють безліч зворушливих фото з цієї зустрічі.

Нагадаємо, раніше Порошенко розповів, як він "допоміг" звільнити Сенцова і всіх заручників: "Пишаюся"

Як повідомляв портал "Знай.юа" Пальчевський привітав звільнених українських полонених і звернувся до Зеленському: "Нагадую вам"

Також "Знай.юа" писав, що Носив передачі українським морякам: у Росії можуть засудити активіста Котова, деталі