Під час термінової наради з президентом Володимиром Зеленським, спікер Верховної Ради України Дмитро Разумков продемонстрував дорогезний годинник вартістю більше восьми тисяч доларів, зазначають Патріоти України.

Відповідне фото, яке свідчить про наявність у Разумкова дорого аксесуара, зробив власний кореспондент "Апострофа" Олександр Гончаров.

Виявилося, на руці у голови партії "Слуга народу" годинник Zenith _archive el primero, вартістю 8,4 тисячі доларів. Це елітний швейцарський годинник.

За данними "Апострофа", раніше голова АМКУ похвалився розкішшю на зустрічі із Зеленським. Зокрема, у нього є iPhone в чохлі від італійського бренду Gucci. Такий не новий чохол коштує від 350 до 700 доларів.

Популярні новини зараз
"Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Залишать голими та босими: комунальники пообіцяли "не райдужну перспективу" всім боржникам Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

Нагадаємо, що голова Верховної Ради Дмитро Разумков виступив за те, щоб на час сесії у депутатів відбирали дипломатичні паспорти. За словами спікера Верховної Ради, коли немає засідань в парламенті депутати перестають працювати. І найчастіше виїжджають за кордон відпочивати.

Як повідомляв портал Знай.ua, обмін полоненими з РФ виправдав надії мільйонів українців.

Також Знай.uа писав, вранці 7 вересня розпочався обмін полоненими між Україною і Росією.