Відома російська телеведуча Ксенія Собчак заявила в інтерв'ю "Радіо НВ", що заздрить українцям через те, що їхній президент - це Володимир Зеленський.

"Все-таки поки, мені здається, Росія, як країна досить патріархальна, шукає такого президента-батька, президента-царя. І в це, власне, успіх. Ось навіть якщо ми дивимося на опозицію, саме коли лідер стає теж таким авторитарним, жорстким, він починає нарощувати електорат. На жаль, це як у Шварца, розумієте: щоб вбити дракона, треба самому стати драконом. А це найжахливіше, чесно кажучи, що відбувається в моїй країні", – сказала Собчак.

Вона зазначила, що Україна виявилася готова до "президента-бойфренда".

"Я навряд чи можу судити про політику чужої держави, не дуже, чесно скажу, за цим пильно стежу, щоб бути експертом, а в моєму баченні, здалеку, Україна виявилася не готова до президента – батька і царя, а до президента – симпатичного сина або навіть бойфренда, з яким Україна готова жити, дружити. Якийсь такий молодий, класний і симпатичний президент раптом виявився можливим. Це круто", – заявила Собчак.

Популярні новини зараз
Хто з українців залишиться без пільг у 2024 році Погода несе божевільну спеку: прогноз на найближчі дні Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За словами Собчак, коли Зеленський став президентом у неї було "відчуття абсолютного чуда, що відбувається на твоїх очах диво".

Нагадаємо, сербської актора визнали загрозою нацбезпеки України.

Як повідомляв портал "Знай.іа", Собчак розповіла, як треба жити, чим довела до сказу своїх фанатів.

Також Знай.иа" писав, Собчак зізналася Макаревичу, навіщо повісила Лободу.