Військовий експерт Олексій Арестович заявив, що домовленості України з Росією ні до чого доброго не приведуть. Своєю думкою він поділився у соцмережі Facebook.

Так, експерт звернув увагу на гучну заяву Володимира Зеленського, яку той зробив відразу після обміну полонених.

"Я і Путін зробили все, що обіцяли", - сказав тоді президент.

За словами Арестовича, цими словами Зеленський заявив про повну довіру главі Кремля і те, що це буде його стратегією у відносинах з Росією. При цьому Путін в питанні обміну виконав домовленості зовсім не через свою чесність.

Популярні новини зараз
"Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо В Україні пенсії рахуватимуть за однією формулою: у кого виплати будуть більше 10 тисяч Штрафи від 3,5 тисяч гривень: "Газмережі" попередили власників газових плит та колонок
Показати ще

"Санкції діють. І Путіну потрібно було терміново миритися. Він був більше зацікавлений у мирі, ніж ми. І у нас була відмінна можливість отримати для себе масу вигод. В силу слабкості наших гравців, Путін, перебуваючи в більш невигідній позиції, отримав більше переваг", - пояснив Арестович.

Він підкреслив, що наступними кроками нової влади стануть амністія бойовиків "Л/ДНР", особливий статус окупованих територій, проведення місцевих виборів, на яких терористи і російські агенти очолять регіон і просочаться в політичне життя нашої країни.

"Десь посередині - водичка до Криму", - додав експерт.

Перевожу: Фото 1. «Я верю Путину. И это моя стратегия». Фото 2. Санкции действуют. И Путину нужно было срочно...

Geplaatst door Олексій Арестович op Zaterdag 7 september 2019

Нагадаємо, що дивне звернення голови ОПУ Андрія Богдана до президента розбурхало мережу.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив неймовірний подарунок звільненим морякам.

Також портал Знай.uа писав, що Вакарчук емоційно висловився про звільнення бранців Путіна.