Верховна Рада цього тижня збереться на пленарне засідання. Нардепи планують розглянути законопроект про імпічмент президенту, а наступного тижня – проект закону про державний бюджет на 2020 рік. Про це сьогодні йшлося на погоджувальній раді парламенту.

Голова ВР Дмитро Разумков наголосив, що на поточному пленарному тижні (10-13 вересня) до розгляду підготовлено вже 36 питань. Політик зазначив, що їх кількість може зростати.

"На пленарному тижні з 17 по 20 вересня планується розглянути ще 38 питань, зокрема державний бюджет України на 2020 рік", – зазначив спікер.

Він підкреслив, що очікує від уряду внесення в парламент законопроекту про держбюджет до 15 вересня

Заступник голови фракції "Слуга народу" Олександр Корнієнко зазначив, що закон про імпічмент в парламенті планують розглянути 12 вересня.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

За його словами, на наступному пленарному тижні також збираються розглянути зміни регламенту. Це дасть можливість спростити розгляд законопроектів у сесійній залі.

"Рада зможе більш ефективно працювати", - пояснив політик.

Слід нагадати, що держбюджет України затверджується на рік – з 1 січня по 31 грудня. Його розробляє Мінфін і вносить на розгляд Кабміну, який подає проект закону про головний фінансовий документ країни до Верховної Ради.

Нагадаємо, що "Порох впаде, його змінить зелений господар": пророцтва Ванги про Зеленського дійшли до наших днів, що з цього правда.

Як повідомляв портал Знай.uа, Зеленський зробив неймовірний подарунок звільненим морякам.

Також портал Знай.ua писав, що звільнений моряк поділився емоціями від зустрічі із Зеленським: "Дуже щирий і зворушливий".