Болгарська віщунка Ванга нібито передбачала прихід до влади президента України Володимира Зеленського. І через 23 роки після її смерті пророцтва продовжують здійснюватись. Про це заявляють у програмі російського НТВ. Відео з’явилось в YouTube. Сліпа ясовидща Ванга прийняла за життя близько мільйона страждаючих.

Читай Знай.ua в оновленому чаті Viber! Приєднуйтесь!

Про пророцтва телеканал розповідає, посилаючись на журналіста і кума Ванги Сергія Косторного.

Провидиця Ванга
Провидиця Ванга

Популярні новини зараз
Помер Король Британії Чарльз ІІІ (оновлено) Гороскоп на тиждень 18-24 березня для всіх знаків Зодіаку: легкий шлях Скорпіонів, відмова Тельців та труднощі Риб Не виїде закордон ніхто: у Міграційній службі закликали українців до перевірок Всі дані передадуть до податкової: доведеться заплатити за кожен метр
Показати ще

У секретну спецпоїздку поїхав помічник президента РФ - Єльцина. Ванга хотіла таємно поговорити з Борисом Миколайовичем.

Чудові новини!

Тепер Знай.ua став ще ближче і доступніше. Швидше завантажуй додатки для Android або IOS і залишайся в курсі останніх подій. Усе це у неповторній подачі журналістів нашого порталу!

"У середині 90-х Ванга вже знала, що до влади в Україні прийдуть Кличко, Порошенко, Тимошенко і Яценюк. Дослівно це пророцтво звучало так: "Буде клич, буде порох, буде тьма, буде кролик, але все розвіється і вітром винесене буде!" Це було передбачено, коли Володимир Зеленський тільки закінчив середню школу, але Ванга вже знала і про його майбутнє: "Порох впаде, і прийде йому на зміну зелений господар", – стверджують журналісти.

Крім цього жінка нібито заявляла про долю Європи наступне: "І чорна тінь накриє Європу, і люди притихнуть у страху, і чужинці прийдуть! Вони прийдуть керувати Європою".

Приймала гостей Ванга на кухні, на своєму дивані, сама завжди сідала біля вікна, зазвичай щорау запрошували перекладача, адже македонський діалект Ванги могли розібрати далеко не всі.

Нагадаємо, що прибульці з Нібіру скоро натиснуть на "курок": Ванга навіть не знала, що кінець світу буде саме таким.

Як повідомляв портал Знай.ua, Нібіру розірвало на мільярди осколків.

Також портал Знай.ua писав, що Нібіру засмоктала в нещадну воронку все живе.