У неділю, 8 серпня, з прем'єр-міністром Ізраїлю Беньяміном Нетаньяху стався черговий конфуз. На засіданні кабінету він заявив, що під час візиту в Лондон зустрівся з Борисом Єльциним.

Ізраїльський прем'єр переплутав помер в 2007 році першого президента Росії з британським прем'єр-міністром Борисом Джонсоном.

"Я повернувся з дуже приємного візиту в Лондон, де я зустрівся з прем'єр-міністром Борисом Єльциним і міністром оборони США", - сказав Нетаньяху на початку зустрічі.

Співробітники кабінету моментально відреагували і спробували виправити прем'єра. Вони зазначили, що, мабуть, він бачив на увазі Джонсона, Нетаньяху посміхнувся і відповів, що він просто перевіряє, чи звертають його підлеглі увагу на його слова.

Популярні новини зараз
Нові правила мобілізації: кому треба готуватися до ВЛК На землю чекають удари руйнівної магнітної бурі: нагряне вже ось-ось Відмова від повістки – не порушення? Суд розповів, хто буде правий Українцям кардинально змінять правила оплати комуналки: до чого готуватись
Показати ще

Соцмережі швидко відреагували на конфуз з Нетаньяху.

При цьому, дана помилка не була першою в кар'єрі Нетаньяху в березні під час свого візиту в Азербайджан, він заявив, що перебуває з офіційним візитом в Афганістані. А в грудні Нетаньяху заявив, що його дружина Сара відвідала з офіційним візитом Нікарагуа, але насправді вона перебувала в Гватемалі.

Нагадаємо, якими ще витівками прославилася скандальна дружина прем'єр-міністра Ізраїлю.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський зробив приємно Нетаньяху і народу Ізраїлю.

Також Знай. ua писав, що Нетаньяху задовольнив Зеленського після офіційних заходів.