Поліція Ізраїлю хоче пред'явити звинувачення в корупції прем'єр-міністру Беньяміну Нетаньяху та його дружині.

Про це повідомляють місцеві ЗМІ.

Нетаньяху з дружиною

Звинувачення Нетаньяху буди винесені після розслідувань, пов'язаних з веб-сайтом новин та телекомунікаційною компанією. Зокрема, в неділю поліція заявила, що в ході розслідування зібрано достатньо доказів для винесення звинувачення.Сам прем'єр-міністр з думкою поліцейських не погоджується. Віднедавна він став ще й міністром оброни.

Біньяміна вже раніше допитували в рамках розслідування корупційної діяльності його наближених з керівництвом найбільшої ізраїльської телекомунікаційної компанії "Безек".

Популярні новини зараз
Отримаєте менше – не дивуйтесь: Пенсійний фонд попередив про зміну розміру субсидії Екс-командир звернувся до тих, хто шукає багатодітних дружин та бабусь як "страховку": "Є ще один варіант..." Фанати засудили Могилевську за заохочення доньки: "Не зробили висновків..." Попрощаєтесь зі своїм житлом? Що станеться з ухилянтами у новому законі про мобілізацію
Показати ще

Поліія Ізраїля мала намір звинуватити Нетаньяху в корупції. Сам прем'єр-міністр виступає підозрюваним в двох інших корупційних справах.

Зокрема, добре відома "справа 1000"має відношення до отримання Натаньяху дорогих подарунків, загальна вартість яких складає майже 300 тис.дол. Так, "Справа 2000" розповідає про спроби Нетаньяху домовитися з одним з найбільших в країні видавничих домів "Едіот Ахронот" про "добре слово" щодо діяльності уряду.

Нагадаємо, уряд Франції вводить надзвичайний стан через акції протесту в Парижі, пов'язані з піднянням цін на пальне.

Як повідомляє портал "Знай.ua.", у Швеції "поховали" готівку.

Також, "Знай.ua" писав, що Путіну в кремлі зробили дуже оригінальний подарунок.