Через масові акції протестів у французькій столиці, які проходять через підвищення цін на автомобільне паливо, влада Франції може ввести режим надзвичайного стану.

Згідно із заявою офіційного представника французького уряду Бенжамена Гриво, ініціативу запропоновано для того, щоб не допустити повторення масових вуличних заворушень. Про це стало відомо завдяки повідомленню одного європейських видань.

"Ми повинні думати про ті заходи, які можна вжити для того, щоб запобігти подібним інцидентам", - повідомив Гриво.

Популярні новини зараз
Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Доїхати на роботу і назад – вже не по кишені: проїзд у маршрутках дорожчає
Показати ще

Варто нагадати, що в паризькій поліції повідомили, що в ході зіткнень в столиці Франції було затримано близько 260 активістів. Також наголошується, що близько 100 осіб, серед яких 14 поліцейських отримали поранення різного роду. Зараз вже відомо, що в масштабних суботніх протестах в столиці Франції, які було організовано рухом "Жовті жилети", на вулиці міста вийшло близько 75 тисяч активістів.

Нагадаємо, раніше повідомлялося, що в результаті зіткнень між учасниками протестів і поліцією в центрі Парижа поранено 65 осіб, передає УНН з посиланням на CNEWS.

"140 осіб було арештовано поліцією на Єлисейських полях. За нашою інформацією, 65 осіб отримали травми, включаючи 11 поліцейських", - передає агентство.

Як стверджує поліція, протестувальники не гребували використовувати проти правоохоронців меблі, кульки для гри в петанк, а автомобілі розгойдували і перевертали, влаштовуючи заворушення. До того ж, через дії протестантів загорілася будівля банку. Але активісти зуміли допомогти, хто перебував в будівлі людям, допомагаючи їм вибиратися на вулицю.

Нагадаємо, Путін, заспокойся: українці підняли на бойкот ще одну країну.

Як повідомляв Знай.uа путінський пропагандист "зловив" кулю: паливний Майдан набирає кривавих обертів, паніка і жах поглинули місто.

Знай.uа писав, у хід пішла "важка артилерія": копи втихомирили розлючених протестувальників улюбленим інструментом, відео.