7 вересня відбувся взаємний обмін українських політв'язнів і військовополонених, утримуваних Кремлем у заручниках, на осіб, підозрюваних або засуджених за злочини проти України. Цього ж дня колишні українські бранці прилетіли до Києва.

Скільки було помилуваних росіян наразі достеменно невідомо. Український омбудсмен Людмила Денісова дала відповіді в інтерв'ю РБК.

“Укази про помилування громадян РФ Зеленським ніколи не будуть опубліковані”, - сказала Денісова. Людмила Денісова

Людмила Денісова

На запитання журналіста про те, скільки з тих, хто повернувся в Росію, були помилувані Володимиром Зеленським і чи будуть опубліковані укази про помилування, вона відмовилася уточнити, чи справді помилуваних росіян 16.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

"Укази не будуть опубліковані, тому що вони під грифом "секретно". Вони ніколи не публікуються. Я не можу коментувати, я можу коментувати лише свою роботу", - зазначила український омбудсмен. Людмила Денісова

Попередньо повідомлялося, що 10 звільнених політв'язнів було помилувано, а одного - відпущено під особисте зобов'язання.

Нагадаємо, раніше звільнений моряк Андрій Ейдер шокував розповіддю про перебування в полоні

Як повідомляв портал "Знай.ua", після повернення Сенцова Зеленський отримав дивну "звістку" з Кремля

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський позмагається за Нобелівську премію із Трампом, у кого з президентів більше шансів