Номінувати українського президента Володимира Зеленського на Нобелівську премію миру запропонував російський політолог Станіслав Бєлковський.

Він вважає, що український лідер гідний престижної премії за організацію обміну полоненими з Росією. Про це пишуть місцеві ЗМІ.

Станіслав Бєлковський

Політолог Бєлковський вважає, що висунути Зеленського повинен останній генеральний секретар ЦК КПРС Михайло Горбачов, який є лауреатом Нобелівської премії за видатний внесок у галузі зміцнення миру.

Михайло Горбачов

Популярні новини зараз
Через це пройдуть всі чоловіки: українцям підготували нове правило Отримали зарплату, зробили заначку та залишилися без грошей: українців попередили про неприємності вдома В Україні сигарети, алкоголь та паливо продаватимуть за новими правилами: що зміниться Кінець світу все ближче? Експерти знайшли лякаючий напис, який готує до гіршого: "До Землі наближається"
Показати ще

Наразі жодної реакції від самого Михайло Горбачова поки не надходило і його позиція щодо можливого висунення кандидатури Зеленського на Нобелівську премію залишається невідомою.

В цей час президент США Дональд Трамп заявив, що прем'єр-міністр Японії висунув його кандидатуру на Нобелівську премію миру за відкриття діалогу з Північною Кореєю за "неформальним проханням" Вашингтона.

Нагадаємо, раніше у Зеленського розповіли, як звільнили Сенцова та інших полонених

Як повідомляв портал "Знай.ua", звільнення Сенцова змусило Шевченка забути про футбол

Також "Знай.ua" писав, що мама звільненого режисера Олега Сенцова приїхала з анексованого Криму