Сьогодні народні депутати втретє зібралися під куполом, цей тиждень обіцяє бути дуже продуктивним, тому що парламентарі працюватимуть до п'ятниці в сесійній залі. Треба сказати, що члени партії «Слуга народу» все більше звикають до свого нового становища, стають більш розкутими, знайомляться зі своїми колегами. І навіть потихеньку починають загравати з пресою.

Леді Ю в залі

На цьому тижні в залі з'явилася лідер партії «Батьківщина» Юлія Тимошенко, як відомо минулого тижня її сім'ю спіткало горе - померла двоюрідна сестра політика. Тому 10 вересня вона прийшла в Верховну Раду в чорній сукні.

Юлія Тимошенко останнім часом найчастіше носить розпущене волосся

Для багатьох нових депутатів, леді Ю - легенда української політики, і видно з якою повагою і трепетом вони з нею спілкуються. Прийшов на сторону «Батьківщини» і соратник Петра Порошенка, колишній голова ВР Андрій Парубій, судячи з його жестам, він намагався висловити Тимошенко своє обурення тим, як тепер працює парламент.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone "Всі будуть начальниками": адвокат розповів, як в Україні змінили правила вручення повісток Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку З 1 травня доведеться виживати без допомоги: кому перестануть виплачувати субсидію
Показати ще

Парубій: При мені такого не було

Все-таки він не звик, що важливі закони почали голосуватися, а не вічне обговорюватися.

Прекрасна стать

Взагалі в цей день про себе змусили говорити тільки жінки. Напевно, розуміючи, що скоро теплі деньки пройдуть, вони одяглися в спокусливі наряди. Приємною яскравою жовтою плямою для всіх чоловіків стала соратниця Зеленського Ірина Аллахвердиева.

Коли депутатка заходить до зали, її складно не помітити

Кожен чоловік, поруч з яким вона проходила, не міг не привітати її, в надії отримати поцілунок в щоку. Але випросити у неї поцілунок виявилася не простим завданням, хоча, наприклад, її соратниця Ольга Савченко з задоволенням вітала своїх колег поцілунком.

Також впадало в очі, що найпершими до постійної присутності преси звикли саме жінки. Тепер вони із задоволенням позують фотографам, які знаходяться в ложі преси.

Жінки завжди залишаються жінками

Колега Савченко по партії Людмила Буймистер також привітала кореспондента Знай.ua на балконі.

У Раді тепер є і кілька рудих жінок

Від роботи коні дохнуть

Третій робочий день так само, як і колишні два був дуже насичений. Депутати прийняли досить багато потрібних законів у першому читанні, в тому числі закон про Антикорупційний суд і імпічмент президента (його відразу прийняли і в другому читанні).

Працювати збиралися до переможного, тому багато парламентаріїв, навчені колишніми прикладами, взяли з собою їжі, щоб, не відволікаючись від роботи, перекусити.

Підкріпити сили печивом в залі вирішила соратниця Святослава Вакарчука Ольга Стефанишин.

Війна війною, а обід за розкладом

Також на печиво свій вибір зупинила і член партії «Слуга Народу» Ірина Венедиктова, яка в цей день була в яскравої фіолетовій сукні без рукавів.

Депутати теж люди і хочуть їсти

Але не у всіх були припасені запаси, щоб вгамувати голод. Вже в середині дня деяких «слуг народу» підкосила втома, і вони заснули прямо на робочому місці.

Работа - не волк...

Нагадаємо, у Зеленського анонсували нову систему голосування в Раді: кнопкодавам кінець.

Як повідомляв раніше портал Знай.ua, вірна слуга Порошенка пригрілась у Київській ОДА, і схоже надовго: "Ще одне коло граблів".

Також портал Знай.ua писав, що вирішили учасники G7 стосовно повернення Росії до клубу.