Поліція Лондона вважає, що наїзд на ексголову Національного банку України Валерію Гонтареву - це випадковість. Про це передає theБабель з посиланням на офіційну заяву британських правоохоронців.

Як відомо, ДТП з Гонтарєвою відбулося 26 серпня. За інформацією поліцейських, водій на ім'я Монір Малік, що скоїв наїзд на Гонтарєву, з місця пригоди не тікав. Поліція допитала його і розцінює наїзд як нещасний випадок. Маліка не затримали, також правоохоронці не знайшли жодних "підозрілих обставин" інциденту. Сама ексглава НБУ потрапила до лікарні з травмою ноги.

Крім того, у ніч на 5 вересня в центрі Києва облили бензином і спалили машину невістку Гонтарєвої, яку теж звуть Валерія. За словами ексголови Нацбанку, ці інциденти пов'язані.

Популярні новини зараз
Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили" Нова смертельна хвороба набирає обертів - "корона" допомогла їй обійти імунітет
Показати ще

У телеграм-каналі Klymenko Time відзначається, що Гонтарєва занадто драматизує через ДТП.

"Лєра, Лєра акторка ти наша недороблена. Давай додому, на допит в ГБР. Англійські канікули закінчені!" - повідомляє журналіст.

Нагадаємо, Гонтарєва записала відео з Лондона, це потрібно бачити.

Як повідомляв портал "Знай.uа", в сім'ю Гонтарєвої прийшла біда, врятувати не вдалося.

Також "Знай.uа" писав, Гонатреву будуть допитувати силою.