У вівторок, 10 вересня, колишній спікер Верховної Ради Андрій Парубій прийшов на допит у Державне бюро розслідувань у справі можливого перешкоджання здійсненню виборчого права. Про це йдеться в Telegram-каналі Klymenko Time.

"Під будівлею ДБР зловили Парубія. Розповів нам з якого приводу допитували і чи буде приймати участь у подальших слідчих діях. А це, нагадаємо, не багато не мало, а ціла справа про "узурпацію влади", - вказується в повідомленні.

Так, Парубій заявив, що "ця історія - політичний тиск", але на допити пообіцяв приходити, щоб пояснювати слідчим "абсурдність і нікчемність кримінальних справ" проти нього.

"Парубій схоже забув, що він вже не в тому статусі, щоб грубити", - зазначили в публікації.

Популярні новини зараз
Боргів не обібратися, якщо забудете про це: українцям нагадали про важливу процедуру Замість відключення – щоденна пеня: комунальники попередили боржників Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Готуйте документи: "Укрпошта" розпочинає виплати до 3 тисяч гривень
Показати ще

Нагадаємо, що ДБР відкрило кримінальне провадження за фактом можливого перешкоджання Андрієм Парубієм здійсненню виборчого права.

Як повідомляв портал Знай.uа, мер Києва Віталій Кличко не прийшов на поліграф після скандального розслідування журналістів.

Також портал Знай.uа писав, що п'ятий президент України Петро Порошенко у вівторок, 10 вересня, не з'явився на допит у ДБР.