Голова Офісу президента України Володимира Зеленського Андрій Богдан вирішив згадати свою гучну поїздку в Сен-Тропе на День незалежності України і опублікував фотографію з елітного курорту. Даний знімок чиновник сам вивісив на своїй сторінці в соціальній мережі Facebook.

На знімку права рука Зеленського Богдан відображений в кафе. На нього наділи наручники, а до голови приставили пістолет жандарм. При цьому чиновник досить завзято регоче.

В пості з фото Богдан зізнався, що на курорті в 20-х числах серпня також були міністр внутрішніх справ Арсен Аваков і голова СБУ Іван Баканов.

"А ще в Сен-Тропе їздив Аваков, вивчав оперативну обстановку. І Баканов теж був", - зізнався під постом Андрій Богдан.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення
Показати ще

Нагадаємо, що між Андрієм Богданом і главою "Опоблоку" Юрієм Бойко відбулася словесна перепалка в ефірі ток-шоу "Свобода слова Савіка Шустера".

Як повідомляв портал Знай.ua, дивне звернення голови Офісу президента України (ОПУ) Андрія Богдана до президента розбурхало мережу. Відповідне відео опубліковане на YouTube.

Також портал Знай.ua писав, хто крім правої руки Зеленського "засвітився" на весіллі в Сен-Тропе.