У вівторок, 10 вересня, з'явилася інформація про те, що директору Державного бюро розслідувань Роману Трубі повинні привезти в цей день так звані корупційні збори з митниці за серпень.

Про це повідомив український журналіст Євген Плінський на своїй сторінці в соцмережі Facebook.

"Термінова новина з корупційного підрозділу ДБР. Кажуть що сьогодні з Одеси в Київ для Романа Труби повезли корупційні збори з митниці за минулий місяць. Повинні були пізніше, але в Офісі Президента їм дуже незадоволені. Тому ставленик Пашинського зажадав кеш раніше. Раптом знімуть. Зараз готую матеріал про те як ДБР "збирає" на митниці. З іменами і ставками. Кажуть вони ще ті вимагачі", - написав Плінський.

Срочная новость из коррупционного подразделения ГБР. Говорят что сегодня из Одессы в Киев для Романа Трубы повезли...

Geplaatst door Evgeniy Plinskiy op Dinsdag 10 september 2019

Популярні новини зараз
В Україні змінюють правила виплат для ВПО: потрібно принести один документ Тариф 7,96 грн/куб діятиме не для всіх: кому доведеться платити більше Гороскоп на тиждень з 15 по 21 квітня для всіх знаків Зодіаку: визнання для Овнів, перешкоди Дів та шанси Риб Київстар раптово змінює тарифи: що стосується всіх абонентів
Показати ще

Нагадаємо, що Петро Порошенко планує анулювати призначення Романа Труби. Ймовірно, через ті 12 справ, які ДБР завело на екс-президента.

Як повідомляв портал Знай.uа, директор ДБР Труба терміново звернувся до Порошенка: "Все одно доведеться".

Також портал Знай.uа писав, що 23 і 27 серпня ДБР блокувало систему "Рада-3", і це, на думку Андрія Парубія, є тиском на парламент.