Цьогорічні міжнародні змагання на Чемпіонаті світу з багатоборства охоронців Bodyguard-2019 не обійшлися без участі охорони президента Володимира Зеленського.

Охоронці українського президента показали свої таланти на міжнародних змаганнях і виявилися найкращими у світі. Українці взяли золото Bodyguard-2019. Про це Офіс президента повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Служба безпеки Президента України

За перемогу на цьогорічних престижних міжнародних змаганнях - Чемпіонаті світу з багатоборства охоронців Bodyguard-2019 змагалося 26 команд, що складалися з охоронців глав держав інших країн, повідомляє "Хвиля".

Служба безпеки Президента України

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін "Іди в Україну, ти, бл**ь, служи": розлючені українці накинулися на працівників паспортного столу в Польщі Ухилянтам готують суворі обмеження: зроблять все, щоб йшли до ТЦК
Показати ще

На турнірі охорона президента показала техніку захисту під час пішого супроводу гаранта, а також масових заходів. Була продемонстрована екстрена евакуація першої особи, відбиття атак у натовпі, а також навички рукопашного бою.

Служба безпеки Президента України

Окрім цього, службою безпеки президента було також продемонстровано пошук вибухівки та долання перешкод під час екстремального водіння.

Служба безпеки Президента України

"Вони показували техніки захисту під час пішого супроводу, масових заходів, евакуації першої особи, відбиття атак в натовпі, прийоми рукопашного бою, пошук вибухівки і подолання перешкод під час екстремального водіння. Щиро вітаємо і пишаємося! З чемпіонами безпека гарантована!" – інформує Офіс Президента. Офіс Президента

Нагадаємо, раніше Зеленський здивував своєю скромністю, президент проїхався незвичайним кортежем

Як повідомляв портал "Знай.ua", Зеленський відчинив двері Офісу Коломойському, про що шепотівся олігарх з президентом

Також "Знай.ua" писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдану заступника серед ворогів Порошенка