Народні депутати від партії "Слуга народу" Зеленського Сергій Литвиненко та Олена Копанчук вирішили принести свої вибачення за "кнопкодавство". Відомо, що це сталося просто на засіданні Верховної Ради.

Хочу від імені фракції принести вибачення українському народу і колегами по парламенту. Ми говорили про це під час (президентської) кампанії", – сказав керівник фракції "Слуга народу" у ВР Олександр Корнієнко і додав, що самі винні повинні пояснити свою поведінку.

Сергій Литвиненко

Так, Сергій Литвиненко, якого зафіксували на "кнопкодавстві", приніс вибачення за "кнопкодавство" і відмовився від місячної зарплати в якості компенсації за свої дії.

Олена Копанчук

Популярні новини зараз
Пенсіонерам готують круті зміни з новими сумами – виплати зростуть на 1500 грн ТЦК побачить всіх: як чоловіки старшого віку намагаються уникнути мобілізації Французький мільярдер купив Lifecell: що зміниться для українських абонентів Пенсіонери з картками ПриватБанку можуть залишитись без грошей: у чому проблема
Показати ще

"У моїх діях не було ніякого наміру, це все було в турборежимі, тому що я переймався, щоб за ці закони ми дійсно проголосували, так, як мені підказували душа і серце. Хочу вибачитися і сказати, що готовий передати місячну зарплату до благодійних фондів за цю помилку", – сказав нардеп.

В такому ж дусі виступила його колега по політичній силі, другий "кнопкодав" у "Слузі народу" нардеп Олена Копанчук, яка також принесла свої вибачення і відмовилася від місячної зарплати.

Після цього один з нардепів із залу закликав вибачитися за "кнопкодавство" депутатів, які були у восьмому скликанні, однак Разумков заявив, що на це не вистачить засідання парламенту (натякнувши, що таких випадків було багато у старій Раді).

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа Скічко зі "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не тільки рятує дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за бридким заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабою.