В Інтернеті продовжують обговорювати скандальну фотографію зустрічі олігарха Ігоря Коломойського з главою держави Володимиром Зеленським.

Блогер Богдан Процишин уважно вивчив опублікований в Мережі знімок і помітив деталь, на яку до нього звернути увагу ніхто не зумів. Чоловік замітив на столі попільничку, якої в президентському кабінеті бути не повинно було. Він також нагадав, що відповідно до закону України в приміщеннях органів державної влади куріння тютюнових виробів заборонено.

При цьому користувачі нагадали, що Зеленський давно кинув палити, а попільничку на стіл поставили спеціально для олігарха Коломойського, який раніше був помічений у пристрасті до згубної звички.

Нагадаємо, що Комітет Верховної ради з питань правоохоронної діяльності відклав розгляд законопроекту про перепідпорядкування Національної гвардії президента Володимиру Зеленському.

Популярні новини зараз
Такої катастрофи українці не бачили 230 років: що відбувається з народжуваністю на фоні війни "Київстар" попередив українців про небезпеку: що треба знати Звертайте увагу на серійний номер: які гривневі банкноти можна продати за нечувані суми Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Як повідомляв Знай.иа в Кирилівці ураган вирішив налякати відпочиваючих: шторм змиває пляжі і заважає відпочиваючим насолодитися оксамитовим сезоном.

Знай.иа писав, що українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.