Регламентний комітет Верховної Ради рекомендував відсторонити народного депутата з фракції "Європейська Солідарність" Ірину Геращенко від участі у наступних п'яти пленарних засіданнях парламенту. "За" проголосували 6 членів комітету, "проти" - 5, утримались - 3, передає Еспресо.TV.

Як відомо, 10 вересня Геращенко під час виступу в парламенті назвала "Слуг народу" "зеленими чоловічками" (так само Путін називав російських військових окупантів у Криму).

Ірина Геращенко
Ірина Геращенко

Після скандальних слів спікер Верховної Ради Дмитро Разумков вимкнув Геращенко мікрофон та заявив про неприпустимість подібних порівнянь. Нардепи від "ЄС" заблокували трибуну, а сама Геращенко попросила Разумкова "заспокоїти свій югенд".

Группа Newsroom у Facebook повідомила, що відповідне рішення було ухвалено за зверненням Давида Арахамії.

Популярні новини зараз
В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Українцям доступна нова грошова допомога: хто отримає понад 10 тисяч гривень Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

Давид Арахамія
Давид Арахамія

"Рішення ухвалено за зверненням Давида Арахамії. Своє звернення лідер фракції "СН" мотивував образою Геращенко його колег і тим, що представниця "ЄС" не вибачилась. Сама Геращенко на комітет не прийшла, а її колеги сказали, що це наступ на свободу слова". йдеться у повідомленні

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.