Верховна Рада IX скликання вперше провалила голосування.

Цю інформацію повідомляє Telegram-канал Klymenko Time.

У першому читанні нардепи 248 голосами прийняли законопроект про внесення змін в управління безпекою автомобільних доріг. Депутати спробували проголосувати за скорочення термінів підготовки до другого читання, але таке рішення підтримали лише 223 нардепа.

Верховна Рада
Верховна Рада

Після цього було ще одне провальне голосування. Цього разу під час розгляду проекту закону "Про правонаступництво України, яким пропонувалося скасувати дію актів СРСР та УРСР на території України", "За" проголосували 214 депутатів.

Популярні новини зараз
За прострочені комунальні платіжки можуть забрати половину пенсії: як ще покарають боржників "Нафтогаз" дав 9 днів: що потрібно зробити навіть якщо газ не споживаєте Готуйте гаманці: українцям за лічені дні підвищать тарифи на комуналку, що подорожчає Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати
Показати ще

Нагадаємо, що по-справжньому епохальне фото вчора було опубліковано на сторінці Офісу Президента України в Facebook. На кадрах в кабінеті у Володимира Зеленського зафіксовано візит Ігоря Коломойського. За заявою прес-служби, вони провели обговорення ведення бізнесу в Україні і питання енергетики.

Як повідомляв портал "Знай.uа", батько Богдана видав секретні стосунки з Коломойським.

Також "Знай.uа" писав, що обговорювали Зеленський і Коломойський на зустрічі.