Колишній міністр закордонних справ України Павло Клімкін у відповідь на кримінальне провадження, яке Національне антикорупційне бюро України відкрило стосовно нього за рішенням суду, пообіцяв "діяти жорстко".

Відповідну заяву він зробив в коментарі "Радіо Свобода".

Колишній депутат Верховної Ради в судовому позові стверджував, що Клімкін і п'ятий президент Петро Порошенко зловживали владою, коли давали розпорядження підписати Мінські угоди по врегулюванню ситуації на Донбасі та імплементувати їх.

Популярні новини зараз
Летальність приблизно 52%: ВООЗ застеріг про спалах небезпечного вірусу Червень принесе не лише тепло, а й гроші: хто отримає нову пенсію Зайвий раз не помиєшся: з 1 травня піднімають ціни на водопостачання – скільки заплатимо Українцям 60+ нададуть грошову допомогу, можна запросити рідних: як подати заявку
Показати ще

Павло Клімкін також припустив, що дане виробництво є спробою завдати шкоди репутації.

"Колишній депутат Вовк, проти МЗС подавав дуже багато позовів... Зараз НАБУ відмовило йому у відкритті справи, він пішов у суд. Якщо ми подивимося на Мінські домовленості, це взагалі чиста політика. Я навіть коментувати це не хочу. Я поважаю принцип верховенства права. Цензурних слів у мене немає. Я думаю, це за визначенням не підслідність НАБУ. Якщо це спроба завдати шкоди репутації, то я буду діяти дуже жорстко – з контр-позовами і так далі", – сказав Клімкін.

Нагадаємо, НАБУ по-серйозному взялося за Порошенка і Клімкіна.

Як повідомляв Знай. ua, НАБУ притиснуло до стінки улюбленця Порошенко з оборонки.

Також Знай. ua писав, що НАБУ взялася за львівського дружка Порошенко, замішані великі гроші.