Відомий український журналіст та політичний експерт Андрій Пальчевський прокоментував світлину із зустрічі президента України Володимира Зеленського з олігархом Ігорем Коломойським.

Про це він розповів в інтерв'ю виданню POLITEKA.

Експерт детально розібрав фото з зустрічі. За його словами, Зеленському варто подумати про те, аби додати ще декілька консультативних груп, окрім цих людей, які зображені на фото.

"Я думаю, ми маємо справу з такою новою командою, яка навіть не розуміє, що людей більше цікавлять такі фото, аніж будь-які заяви... Зеленському зараз доповідають усі ті, які дивляться у папірці по принципу "дивлюся в книгу, бачу фігу". Я це говорю до того, що прийшли люди, які дуже відрізняються одне від одного своїм досвідом у політиці", - заявив Пальчевський.

Популярні новини зараз
Потрібно мобілізувати у першу чергу: ексчиновник розповів, хто має поповнити лави захисників Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку Встановлення інвалідності буде проходити по новому: які документи готувати для МСЕК
Показати ще

"У мене завжди була пропозиція до Зеленського врівноважувати таких гостей. Якщо у вас така людина (Коломойський - ред.) сидить зліва, то Ахметов, Пінчук і подібні повинні сидіти з права. Але я б ще посередині між ними посадив би генпрокурора. Взагалі, усі зустрічі з олігархатом повинні проходити у присутності генпрокурора", - додав Пальчевський.

Зазначимо, що зустріч Зеленського з Коломойським пройшла у Офісі Президента. Вони обговорили питання ведення бізнесу в Україні. Також ішлося про енергетичну сферу. Нагадаємо, у червні під час форуму "Діалог бізнесу та влади" Володимир Зеленський закликав підприємців інвестувати у відновлення інфраструктури Донбасу. Крім того, він звернувся до представників великого бізнесу з проханням допомагати державі у розв’язанні соціальних проблем.

На зустрічі також були присутні прем'єр-міністр Олексій Гончарук, голова Офісу президента Андрій Богдан і перший помічник президента Сергій Шефір.

Нагадаємо, що Володимир Зеленський планує відвідати США 23 вересня для участі в Генасамблеї ООН.

Як повідомляв портал Знай.ua, українців врятують від банківського капкана та величезних штрафів: Зеленському залишилося тільки підписати.

Також портал Знай.ua писав, що Зеленський знайшов Андрію Богдан заступника серед ворогів Порошенка: адвокат з блискучою кар'єрою.