Президент Володимир Зеленський приїхав на святкування Дня міста в Дніпро. Про це повідомив народний депутат від фракції "Слуга народу" Юрій Мисягін в Facebook. Володимир Зеленський, Борис Філатов та Андрій Богдан на набережній в Дніпрі випили холодного пива після палких суперечок про ремонт мосту.

Президент, глава ОПУ Андрій Богдан і мер Дніпра Борис Філатов відвідали Фестивальний причал, де і вирішили зупинитися і випити по келиху пива. Можна сказати, що вони відсвяткували День міста в Дніпрі.

Володимир Зеленський прилетів в Дніпро, щоб перевірити ремонт мосту. Кілька місяців тому він уклав парі з Філатовим, що мер доробить ремонтні роботи до 14 вересня. Однак поки президент не визнав перемогу міського голови, хоч і міст вже відкритий.

Нагадаємо, раніше Депутат від "Слуги народу" прийшла у Верховну Раду "на стилі собачки": "Хочеться потягнути за кінчик?"

Популярні новини зараз
Подорожчає не лише електроенергія: комуналка стане непідйомною ношею Тарифний "сюрприз" для мешканців багатоповерхівок: травневі платіжки заберуть ще більше грошей Платити по 2,64 грн за кВт будуть не всі: якими будуть травневі платіжки за світло Платіжки за травень не порадують: постачальник газу підвищив тариф
Показати ще

Як повідомляв портал "Знай.uа" Зеленський і Богдан замахнулися на лаври Вірастюка, Дніпро побачив нових стронгменів: дивіться, як це було

Також Знай.uа" писав, що Супрун розповіла про першу зустріч із Зеленським: "Привіт, я Доктор Смерть"