У суботу, 14 вересня, форум YES в Києві відвідала відома американська акторка з українським корінням Міла Куніс. Зазначимо, що знаменитість стала другою запрошеною гостею на заході, на якому вже встигла засвітитися зірка серіалу "Картковий будиночок" Робін Райт.

Під час виступу Міла підняла тему впливу соціальних мереж на життя людей. Також форум відвідав Ештон Катчер, який приїхав разом зі своєю дружиною.

Крім того, із зірковими гостями зустрівся президент Володимир Зеленський.

"Протягом двох днів було кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером вже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезін, ввечері, під час форуму YES мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором і продюсером Катчером. З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії", - написав президент у Telegram.

"Двері України відкриті для вас. Ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно - і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!" – додав він.

Уточнимо, що перша леді України Олена Зеленська для зустрічі з Мілою Куніс і Ештоном Катчером обрала картату спідницю і білу сорочку від бренду Каті Сільченко The Coat.

Нагадаємо, що на відкритті Чемпіонату зі стронгмену в Дніпрі був присутній президент Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська зробила несподіване зізнання на всю країну.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський, Богдан і Філатов скуштували пива в Дніпрі.