Музикант і лідер партії "Голос" Святослав Вакарчук зустрівся з главою Офісу президента Андрієм Богданом. Ця зустріч викликала активні обговорення в соціальних мережах.

Зокрема, особливу увагу звертають на фотографію рукостискання Вакарчука та Богдана. На знімках помітно, що глава "Голосу" неохоче простягає руку очільнику Офісу президента.

Колишній народний депутат Мустафа Найєм на задньому плані посміхається в камеру. Користувачі публікують фотожаби на тему цього рукостискання, а також цитують в коментарях пісні самого Вакарчука.

Популярні новини зараз
Абоненти збунтувалися проти "Київстар": не хочуть доплачувати за гігабайти, якими не користуються Зміна ціни на електроенергію: у НКРЕКП зробили заяву для споживачів Жертвувати шлунком заради комуналки більше не доведеться: пенсіонерам призначать доплати Показники лічильника вже не аргумент: українців змушують платити за світло більше, ніж "накрутили"
Показати ще

Знімок із зустрічі опублікувала журналістка Соня Кошкіна. Богдан і Вакарчук перетнулися на форумі YES.

Зазначимо, що форумом YES у партнерстві з Фондом Віктора Пінчука, зберуться понад 400 провідних політиків, дипломатів, бізнесменів, громадських активістів та експертів з 26 країн, які будуть обговорювати глобальні виклики майбутнього, а також політичну ситуацію та її значення для Європи і України. XVI Щорічна зустріч Ялтинської Європейської Стратегії (YES) "Щастя зараз. Нові підходи для світу в кризі" буде проводитися з 12 по 14 вересня.

Нагадаємо, що Зеленський справив фурор на "Іграх нескорених", до сліз: "Ви надихаєте таких людей, як я".

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.