Президент України Володимир Зеленський анонсував новий закон про статус ветеранів бойових дій і добровольців, які воювали на Донбасі. Про це він заявив під час відкриття національних "Ігор Нескорених".

За словами Зеленського, держава повинна цінувати кожного з ветеранів, знати кожного в обличчя і розуміти їх потреби, для цього і створюють новий закон.

"Нашим завданням є розуміти ваші потреби. Для цього потрібен системний підхід. Його буде започатковано у новому законі про статус ветеранів", - наголосив президент.

"Вірю, що цей законопроект, який розробляло Міністерство з питань ветеранів спільно з ветеранами, скоро з’явиться у парламенті. Мені обіцяли, що за тиждень він вже буде готовий. Після цього я надам йому статус невідкладного. Важливо, що в ньому буде механізм визначення статусу учасника бойових дій та статусу добровольця", - сказав Зеленський.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Доведеться платити по 8,79 грн за кВт: енергетики попередили всіх споживачів Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

Президент підкреслив, що законопроект міститиме механізм визначення статусу учасника бойових дій та статусу добровольців.

Правляча партія "Слуга народу" об’єднала Міністерство з питань тимчасово окупованих територій і внутрішньо переміщених осіб з Міністерством ветеранів. Нове відомство очолила Оксана Коляда.

Нагадаємо, Разумков пояснив, чому парламент включив турбо режим: "Стоять перед Україною".

Нагадаємо, одним указом депутати поставили хрест на партії Шарія.

Як повідомляв Знай.uа, Скічко з "Слуги народу" пояснив, навіщо потрібен закон про штрафи за перевантажені фури: "Не рятує тільки дороги, але і...".

Знай.uа писав, "Слугу народу" спіймали за негідним заняттям в Раді: Олену Копанчук висміяли міткою фотожабой.