Президент України Володимир Зеленський впродовж двох днів зустрівся з продюсером серіалу "Чорнобиль» Крейгом Мезіном, з Робін Райт а також з українкої Мілою Куніс та актором і продюсером Ештоном Кутчером.

Як відомо, у суботу, 14 вересня, форум YES в Києві відвідали знамениті американські актори. А після офіційної церемонії президент Володимир Зеленський із дружиною мило посиділи у ресторані за бокалом ігристого із голлівудськими зірками.

"Приємне знайомство, жвава розмова і справжнє задоволення від спілкування", - написала перша леді під знімками в Іnstagram.

Популярні новини зараз
Нова війна, тепер космічна: астрономи розповіли, як НЛО прилетять боротися за воду Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу РФ може відкласти наступ через несподівані обставини Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone
Показати ще

Перша леді України Олена Зеленська для зустрічі з Мілою Куніс і Ештоном Катчером обрала картату спідницю і білу сорочку від бренду Каті Сільченко The Coat.

Протягом двох днів мав кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі...

Geplaatst door Володимир Зеленський op Zaterdag 14 september 2019

Крім того, із зірковими гостями зустрівся президент Володимир Зеленський.

"Протягом двох днів було кілька неймовірно цікавих і важливих зустрічей із зірками світового кіно. Вчора говорили зі сценаристом і продюсером вже культового серіалу "Чорнобиль" Крейгом Мезін, ввечері, під час форуму YES мав задоволення поспілкуватися з неперевершеною Робін Райт. Сьогодні зустрівся з уродженкою України Мілою Куніс і актором і продюсером Катчером. З усіма мали плідну розмову про кіно, зокрема про розвиток української кіноіндустрії", - написав президент у Telegram.

"Двері України відкриті для вас. Ми маємо все для того, щоб знімати якісне кіно - і чудові локації, і "прокачаних" фахівців, і належну технічну базу. Давайте створювати шедеври разом!" – додав він.

Нагадаємо, що на відкритті Чемпіонату зі стронгмену в Дніпрі був присутній президент Володимир Зеленський і глава його Офісу Андрій Богдан.

Як повідомляв портал Знай.uа, Олена Зеленська зробила несподіване зізнання на всю країну.

Також портал Знай.uа писав, що Зеленський, Богдан і Філатов скуштували пива в Дніпрі.