Відомий український блогер Михайло Шнайдер розповів про Міністра юстиції України Дениса Малюськи. Він очолив міністерство у свої 38 років, однак вже може похвалитися великим досвідом роботи.

Відповідний допис Шнайдер опублікував на особистій сторінці у соціальній мережі Facebook.

"Денис отримав юридичну освіту в Київському національному університеті імені Тараса Шевченка, також у нього є диплом магістра права Лондонського Університету. Він довгий час працював юристом, спеціалізуючись в питаннях регулювання підприємницької діяльності, врегулювання суперечок і Банкрутства. У 2004 році заснував адвокатське об'єднання "Адвокатська фірма "Бізнес-право", а у 2005 компанію "Радник Прес", яку потім і очолив", - йдеться в дописі блогера.

Шнайдер також продовжив перелічувати досвід роботи Малюська. Він висловив сподівання, що йому вдасться "розламати хитромудрі схеми" попередників.

Популярні новини зараз
Хто заслужив на пенсію майже 10 000 грн: нова формула ПФУ наповнить вашу кишеню грошима Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Потрібно встигнути: українцям, з квитанціями за світло на руках, назвали важливу умову Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей
Показати ще

"Особисто я вважаю, що це одне з найбільш вдалих призначень в новому уряді. Розумний і цілеспрямований хлопець, з величезним досвідом роботи й прекрасною освітою. І я щиро сподіваюся, що йому нарешті вдасться розламати всі ті хитромудрі схеми і теми, які так завзято, роками вибудовували Попередники. Удачі тобі Денис. У добрий шлях", - резюмував блогер.

Продолжаем знакомиться с нашими Министрами. Знакомьтесь это Денис Малюська. Он новый министр юстиции Украины. Ему 38...

Geplaatst door Mihail Shnayder op Zaterdag 14 september 2019

Українці почали активно обговорювати інформацію про нового міністра юстиції.

Зазначимо, що на переконання Міністра юстиції закони України, які розроблялись на основі радянських, мають бути змінені. Вони є одним із факторів гальмування не лише економічного розвитку країни, а й культурного.

Нагадаємо, що Гончарук зібрався "зрешетити" Україну водними шляхами, через Балтійське на Чорне: гучна заява.

Як повідомляв портал Знай.ua, Андрій Богдан засвітився в компанії скандальної моделі, обіцяла роздягнутися: фото і подробиці зустрічі.

Також портал Знай.ua писав, що Кучма попередив Зеленського про капкан в ЄС: Меркель і Макрон підіграють Путіну.