Керівник Офісу президента Андрій Богдан вважає перебільшенням чутки про його значний вплив на президента Володимира Зеленського. Про це помічник президента розповів в інтерв'ю Бі-бі-сі.

Представник Зеленського наголосив, що лише радить президенту, а рішення Зеленський приймає самостійно. І назвав своїм завданням - організацію роботи всіх гілок влади, щоб працювали синхронно.

"Я не можу комусь диктувати ні кадрових рішень, рішень тактичних, стратегічних. Цілі органам державної влади ставить президент. Я контролюю, щоб вони синхронно рухалися до досягнення цієї мети. Однак кадрові рішення, тактичне досягнення цілей, тексти інструкцій, постанов і законів розробляють відповідні органи. Я на це не маю ніякого впливу", - наголосив Богдан.

Він також зазначив, що президентська фракція "Слуга народу" не є "ручною". Він додав, що частина людей прийшли у фракцію "реально з Фейсбуку".

"254 людини, більшість з яких прийшли не з твого кола спілкування. Абсолютна більшість. Треба розуміти джерела формування цих списків, звідки взялися ці люди", - сказав Богдан.

Популярні новини зараз
Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін Перерахунок пенсій з 1 травня: чого чекати стареньким Оля Полякова дізналася, що вагітна після розлучення: як насправді з'явився Буряковський
Показати ще

"Там є люди, які раніше на ринку продавали фрукти, там є весільні фотографи. Там різні люди. Частина нашої роботи - це формувати з них команду.... Там є божевільні люди, психічно хворі. Зріз суспільства. Наука не встановила, хто така психічно здорова людина, у кожного з нас є фобії, і у вас, і у мене. Є еталон психічно здорової людини. Хтось почувається тваринам - що ми можемо зробити", - додав глава Офісу президента.

Нагадаємо, Зеленський і Богдан "запалили" у Дніпрі: мережа відповіла кумедною фотожабою.

Раніше портал "Знай.uа" повідомляв, що Олена Зеленська розповіла про жорстку сварку чоловіка з Коломойським.

Також портал "Знай.uа" писав, що депутатка від Слуги народу" прийшла до Верховної Ради "на стилі собачки": "Від пацанки до панянки".