В президентській партії "Слуга народу" вперше розкритикували рішення Володимира Зеленського. З гострою критикою дій президента виступив нардеп Олександр Дубинський.

Нардеп заявив, що гендиректор державного концерту "Укроборонпром" Айварас Абромавичус не має права обіймати цю посаду. Про це Дубинський написав у Facebook, де привів вагомі докази своїх слів.

Дубинський заявив, що Абромавічус має литовське громадянство.

"Офіційне підтвердження від Міністерства внутрішніх справ Литви - гендиректор Укроборонпрому Абромавічус має литовське громадянство.

Це означає, що він не має права працювати в урядових і оборонних структурах. Більш того, не може мати доступу до державної таємниці. І повинен бути звільнений в дотримання законів України", - написав "слуга народу".

Официальное подтверждение от Министерства внутренних дел Литвы - гендиректор Укроборонпрома Абромавичус имеет литовское...

Популярні новини зараз
Виняток із правил: хто з українців може законно не платити за доставку газу Нові тарифи на воду для трьох категорій споживачів: як зміняться платіжки Фруктів не наїмося: який дефіцит чекає Україну Що насправді роблять контролери з вашими лічильниками: чого боятися, а чого не варто
Показати ще
Geplaatst door Александр Дубинский op Maandag 16 september 2019

Зазначимо, що 30 серпня президент Володимир Зеленський звільнив керівника "Укроборонпрому" Павла Букіна і призначив на цю посаду Айварас Абромавичус.

Раніше Абромавічус обіймав посаду голови наглядової ради "Укроборонпрому".

Нагадаємо, раніше Абрамовичус різко наїхав на Дубинського.

Після того, як на сайті Dubinsky.pro з'явилася інформація про те, що Абромавічус інвестує у Путіна, керівник "Укроборонпрому" заявив, що Дубинський бреше і не червоніє. Зокрема, він заявив, що не є акціонером East Capital з тих пір, як почав працювати в уряді.

Як повідомляв портал Знай.ua, на порталі Дубинського з'явилась інформація про те, що Абромавічус виявився бізнес-партнером друзів Путіна.

Також Знай.ua писав, НАБУ відкрило справу на скандального екс-директора "Укроборонпрому" Букіна.