Керівник Офісу президента Андрій Богдан розповів про контакти Зеленського з Путіним.

Президент України Володимир Зеленський тричі спілкувався з президентом Росії Володимиром Путіним по телефону, а керівник Офісу президента Андрій Богдан не зміг поговорити з керівником Адміністрації президента РФ. Про це Богдан розповів в інтерв'ю виданню "ВВС".

За словами керівника ОП, інтонація телефонних розмов Зеленського і Путіна дають надію на завершення військового конфлікту на Донбасі.

"Те, що я знаю - було три телефонні розмови, суть і інтонація цих розмов дають мені надію на завершення військового конфлікту", - сказав Богдан.

Популярні новини зараз
Пенсіонерам дадуть знижку на продукти 20%: що потрібно взяти в магазин Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Головне за 24 квітня: бунт українців у Польщі, трагедія Каті Репяхової, важливий день та різке підвищення цін В українців залишилося кілька годин: дзеркальна дата 24.04.2024 допоможе вам виконати бажане, правила
Показати ще

У той же час, він не озвучив конкретні терміни, коли це станеться, зазначивши лишень, що "коли прийде час".

Глава ОПУ також розповів про контакти Офісу президента з адміністрацією Путіна.

"Я набирав свого візаві, дзвонив йому разів п'ять, але він в серпні був у відпустці. У вересні його секретарі відповіли, що він наразі не має повноважень зі мною розмовляти", - сказав Богдан.

Нагадаємо, колишній радник Путіна попередив Зеленського про небезпеку Мінських угод

Як повідомляв портал Знай.ua, Путін висунув Меркель жорсткий ультиматум щодо зустрічі в "нормандському форматі"

Також Знай.ua писав, екс-президент Польщі застеріг Зеленського від фатальної помилки