Під Києвом спалахнув будинок екс-глави НБУ Валерії Гонтарєвої. Вона стверджує, що це був навмисний підпал і в будинок могли кинути коктейль Молотова.

"Шановні колеги, тільки що наш будинок під Києвом у селищі Гореничі спалили. Кинули пляшку із запальною сумішшю через паркан. Будинок повністю згорів. Пожежникам не вдалося його навіть згасити. Це вже повний і остаточний беззаконня! Я не знаю куди мені звертатися, терор триває", - заявила Валерія Гонтарєва.

Відомо, що Олег Гонтарев, чоловік чиновниці в 2016 році придбав 25 соток землі і 316 кв. м житлоплощі в селі Гореничі, передає Країна.

У ході слідства вдалося з'ясувати, що знайшли запальну ракету і ряд інших речових доказів. Їх передали на криміналістичну лабораторію і на даний момент їх вивчають фахівці.

Популярні новини зараз
Українцям приготуватися до перевірок податкової: вже попередили ТЦК дав чоловікам 60 днів: повідомити обов'язково Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою Спіймали на вулиці та примусово відвезли в ТЦК: українцям розповіли, як себе поводити
Показати ще

"Не було такого коктейлю Молотова - ми знайшли запальну ракету світлошумову і звукову", - зазначив він.

Чоловік колишнього керівника НБУ придбав маєток 3 роки тому в елітному селищі під Києвом - 25 соток землі і 316 кв. м житлоплощі. Це будинок у японському стилі.

"У будинку Гонтарєвої збереглися лише ворота. Хороший будинок був. В японському стилі. Сад з 20 метровим перепадом висот. Басейн. Вранці тут підозріло порожньо. Навіть поліція не заходить всередину. Свідків не опитує", - написав журналіст Денис Іванеско.

Будинок мав 4 спальні, вітальню, камінний зал, кабінет, кімнату відпочинку, три санвузли і сауну. Також по периметру фасаду були зроблені оглядові майданчики, з яких відкривався вид на японський сад з каскадом водоспадів, рідкісними рослинами (бамбук, сакура, магнолія) і басейн.

"Це робота архітектора Максима Філенко. Довгий час будинок був виставлений під здачу в оренду за 170 тис. грн на місяць. Проте, в лютому ми його продали, пішов за 12,5 млн грн", - розповіла в 2016 році Світлана, менеджер з нерухомості.

Нагадаємо, маєток Гонтарєвої під Києвом спалили.

Як повідомляв Знай. ua, Зеленський взяв справу про підпалі маєтку Гонтарєвої в свої руки.

Також Знай. ua писав, що в сім'ю Гонтарєвої прийшла біда, сталося непоправне.