Серед правлячих політичних сил, згідно з результатами виборів і соціологічних опитувань, найбільш потужна підтримка з боку громадян у партії президента України Володимира Зеленського "Слуга народу", а найнижча - у "ЄС" екс-президента Петра Порошенка.

Про це свідчать дані соціологічного опитування "Центру Разумкова", пише "Хвиля".

Так, 70% опитаних українців позитивно оцінюють діяльність президента Володимира Зеленського, 44% — новообраного складу Верховної Ради. Серед фракцій найбільшу підтримку має "Слуга народу" — 50,3%, а найнижчу – "Європейська солідарність" — 13.9%.

Крім того, основна частина опитаних вважає, що більшість у Верховній Раді, сформований однією партією, призведе до позитивних результатів.

Популярні новини зараз
Твоєї бабусі потрібно лише 90 грн: найпростіші тарифи від Київстар, lifecell та Vodafone Які електроприлади "тягнуть" найбільше - зараз це дуже важливо знати Холод та дощі терпіти недовго: прогноз погоди на тиждень ДПС вже готова списати ваші гроші: кому готуватись до примусового стягнення
Показати ще

Опитування проводилося з 6 по 11 вересня. Було опитано 2018 респондентів віком від 18 років у всіх регіонах України, за винятком Криму та окупованих територій Донецької і Луганської областей.

Нагадаємо, Супрун "здала" секретний чат Гройсмана з міністрами: всі деталі листування, яку приховували від українців.

Як повідомляв Знай.uа Закон про легалізацію казино пишуть у засекреченому форматі під одного замовника.

Знай.uа писав, Зеленський взяв справу про підпалі маєтку Гонтарєвої в свої руки: "Брутальний злочин...".