Відома українська гумористка та акторка студії ”Квартал-95” Олена Кравець в образі Юлії Тимошенко розповіла про великі плани на наступні вибори. Сталося це під час щорічного міжнародного форуму “YES” (Ялтинська Європейська Стратегія), пише “Politeka”.

Як відзначається, після виступу Євгена Кошового на сцену вийшла Олена Кравець в образі колишнього прем’єр-міністра України Юлії Тимошенко та виступила англійською мовою.

Номер почався з того, що так Кравець привітала діючих і колишніх президентів.

“Ви знаєте іноді у мене складається враження, що всі тут, крім мене вже були президентами”, – сказала артистка від імені політика. Далі “Юлія Тмошенко” повідомила, що вона дійсно хотіла бути президентом, але “програла коміку”, майже як Хіларі Клінтон.

Також “Тимошенко” неодноразово зверталася до голлівудської актриси Робін Райт.

Популярні новини зараз
Борги анулюють: українцям дали новий шанс у важкі часи Залишився тиждень: українці ризикують пропустити важливу процедуру Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати Українцям вказали на два обов'язкові платежі, які не можна ігнорувати
Показати ще

“Робін, уявіть собі, що у нас тут відбувається в Україні… тут краще, ніж в “Санта-Барбарі”, але просто тут все набагато довше робиться”, – зазначила Кравець.

У підсумку “Юлія Володимирівна” повідомила, що не збирається здаватися:

“Пані Андервуд (персонаж серіалу” Картковий будиночок, якого виконувала Райт) стала президентом після шести сезонів. А значить, що після наступних виборів – це буде мій шанс”, – повідомила артистка.

Варто відзначити, що в залі перебував президент Володимир Зеленський, який бурхливо реагував на жарти.

Нагадаємо, раніше Анастасія Приходько розкрила правду про попередні відносини з першим цивільним чоловіком. Вона відверто розповіла про перші весілля і вінчання.

Також знаменита топ-модель Аліна Байкова розповіла, як відгуляла 30-річчя в Києві і скільки коштує її робочий день.