Президент України Володимир Зеленський оголосив догану заступникам голови Офісу президента Сергію Трофимову і Кирилу Тимошенко.

Відповідний указ №699 з'явився на порталі Зеленського. В ньому сказано про неналежне виконання своїх обов'язків за результатами поїздки Зеленського на Дніпропетровщину.

"За неналежне виконання посадових обов'язків, зокрема, за результатами робочої поїздки президента України В. Зеленського в Дніпропетровську область, оголосити догану: Трофимову Сергію Володимировичу - першому заступникові керівника Офісу президента України; Тимошенко Кирилу Владленовичу - заступникові керівника Офісу президента України", - повідомляється на сайті.

Популярні новини зараз
Ухилянт з ганьби перетворився на бренд: втікачі жартують, українці – лютують 60-й День народження - не привід радіти: в Україні пенсіонерам повідомили погану новину Гроші на кону: "Ощадбанк" зробив важливе оголошення Більше зняти та обміняти не вийде: які обмеження встановили банки
Показати ще

Як передає "Українська правда", глава ОПУ Кирило Тимошенко на питання про те, за що отримав догану, відповів: "Хто більше працює - той більше доган отримує".

Нагадаємо, українці зізналися, що думають про Зеленского насправді.

Раніше Знай.ua повідомляв, що відомо про спалений будинок Гонтарєвої.

Також Знай.ua писав, Зеленський звільнив останнього франківського дружка Порошенка.