Президент України Володимир Зеленський зустрінеться із прем'єр-міністром Чехії Андреєм Бабішем. Чеський чиновник заявив про майбутню зустріч з українським президентом на сесії Генеральної асамблеї ООН в Нью-Йорку.

Про це пише Чеське радіо.

"Наступного тижня я вирушаю замість пана президента на сесію Генеральної Асамблеї ООН у Нью-Йорку, де у мене запланована зустріч з президентом України (Володимиром Зеленським - ред.)"- підтвердив Бабіш.

Зазначимо, що Бабіш днями зустрівся з президентом Чехії Мілошем Земаном. Заплановані переговори з президентом України та чесько-українські стосунки стали однією з тем бесіди.

Популярні новини зараз
Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Українці можуть залишитися без опалення та гарячої води: комунальники попередили про ризики "Нафтогаз" попередив усіх: потрібно встигнути до 25 квітня Розписуватися буде не потрібно: коли повістка вважатиметься врученою
Показати ще

Також нещодавно президент України Володимир Зеленський провів зустріч з віцепрезидентом Європейського банку реконструкції і розвитку Аланом Пію. На зустрічі співрозмовники обговорили майбутню співпрацю та залучення інвестицій в Україну.

Як повідомляє Офіс президента, зустріч є дуже важливою для економіки України. Зеленський постарався показати, що наша країна налаштована на впровадження реформ та боротьбу з корупцією.

Нагадаємо, Зеленський провів доленосну зустріч з європейським лідером: Україна отримає мільярди інвестицій.

Як повідомляв портал "Знай.ua", відлуння епохи Порошенка дісталося до арештантів: за дверима Лук'янівського СІЗО кояться страшні речі.

Також "Знай.ua" писав, що Володимир Зеленський зізнався, які питання в майбутніх переговорах з Путіним вважає найскладнішими.