За дорученням президента України Володимира Зеленського поблизу від розбитого мосту під Станицею Луганської через річку Сіверський Донець встановлена веб-камера. Виходить, що таким чином завдання глави держави проходитиме прозоро і під пильним контролем громадськості.

Варто зазначити, що посилання на цілодобову трансляцію знаходиться на сайті президента України.

Варто також нагадати той факт, що 2 вересня Президент України Володимир Зеленський оголосив про початок відновлення зруйнованого мосту в Станиці Луганській – після того, як розібрали блокпост на непідконтрольної українським військовим частини переправи.

Відновлення мосту через р. Сіверський Донець в районі Станиці Луганської є частиною міжнародних зобов'язань України для поліпшення гуманітарної ситуації на лінії розмежування.

Популярні новини зараз
Карткою – 10 грн, готівкою – 15: в Україні знову підвищують ціни на проїзд В Україні пенсіонери отримають "подвійні", та навіть "потрійні" пенсії: у ПФУ озвучили вимоги Нові тарифи на газ в Україні: скільки він коштуватиме до квітня 2025 року Українцям виплатять матеріальну допомогу: хто отримає гроші і як оформити заявку
Показати ще

Так, 7 липня в рамках робочої поїздки Президент Володимир Зеленський відвідав Станицю Луганську і більше півкілометра пройшов далі нульовій позиції Збройних сил України вглиб зони розведення. Разом з Президентом Європейської ради Дональдом Туском Глава держави пройшов останній пункт наших військових і дійшов до зруйнованого мосту, через який люди перетинають лінію розмежування.

Нагадаємо, в готелях на Прикарпатті роками "жив" Путін, правда вилізла випадково: відправили в Кремль одним дзвінком.

Як повідомляв Знай.uа депутати Зеленського влаштували марафон навколо Ради: "Сплін", кава, розминка - погнали, забавні фото.

Знай.uа писав, українці тепло привітали найдорожчу людину Зеленського: "Мама нашої країни".