Колишній секретар Ради національної безпеки і оборони України Олександр Турчинов зіткнувся з великим горем. Так, він повідомив про смерть своєї мами Валентини Іванівни.

У мережі Facebook Турчинов повідомив, що поховав рідну людину 16 вересня. Олександр Турчинов опублікував фото своєї мами. Він повідомив, що мама пішла тихо і гідно, так само як і жила, пише "Хвиля".

"Так само вона і пішла на небо, в Царство Світла і Любові, де немає болю, страждань, бруду і хвороб, де немає немічних та тих, хто плаче", — написав Турчинов.

Також він зазначив, що зобов'язаний матері та Всевишньому всим, чого досягнув у своєму житті. У 55-річного колишнього секретаря РНБО залишився батько Валентин Іванович, відомий майстер спорту Радянського Союзу з волейболу.

Дружина Турчинова Ганна Володимирівна займає посаду завідувача кафедри іноземних мов НПУ імені Михайла Драгоманова у Києві. Син Кирило закінчив Київський національний економічний університет імені Вадима Гетьмана, служив у Нацгвардії в 2014-2016 роках.

Підписники та друзі Турчинова висловлюють співчуття у зв'язку зі смертю матері, пишуть щирі слова підтримки: "Царство Небесне. Прийміть щирі співчуття!", "Нехай спочиває з Господом і огортає вас на землі своїми ангельськими маминими крилами!".

Нагадаємо, "Шиють справу білими нитками": колишній "голос" Ради Калетник оголосив війну скандальному прокурору.

Як повідомляв Знай.uа Ігор Лесев розповів, чому українцям не варто довіряти старій владі.

Знай.uа писав, ломбарди, консультування і нерухомість: як Разумков зі "Слуги народу" забезпечує себе.

Популярні новини зараз
3 хвилини – правда чи міф? За скільки ракета "Циркон" може дістатися українських міст Повинні з'явитися без повістки: кого чекають у ТЦК з 1 квітня Відвикайте від опалення: українців просять зробити це до вимкнення, щоб не постраждати Українцям готують тарифний удар після опалювального сезону
Показати ще