В українському парламенті, у середу, 18 вересня, більшість провалила голосування за скасування проекту "Закону про імпічмент". Нагадаємо, що його ініціатором був президент Володимир Зеленський.

Про це стало відомо завдяки повідомленням українських ЗМІ.

Так, за інформацією журналістів, скандальне голосування відбулося на пленарному засіданні, незважаючи на конструктивні зауваження про порушення процедури та поспішності прийнятті документа в цілому. Його результати дають підстави спікеру Верховної Ради Дмитру Разумкову підписати законопроект №1012, проголосований 10 вересня.

Голова Верховної Ради не мав права підписати закон, оскільки, згідно з регламентом, Рада спочатку мала розглянути альтернативний документ. Після провального голосування останню перешкоду на шляху до підписання законопроекту знято.

Популярні новини зараз
Йдеться майже про 10 тисяч гривень: скільки сьогодні мають отримувати українські пенсіонери Пенсіонери отримають підвищену пенсію: які умови Астролог назвав точну дату закінчення війни – надії на 2024 рік були марними Українців поставили у жорсткі рамки: почнуть обмежувати
Показати ще

Нагадаємо, в готелях на Прикарпатті роками "жив" Путін, правда вилізла випадково: відправили в Кремль одним дзвінком.

Як повідомляв Знай.uа депутати Зеленського влаштували марафон навколо Ради: "Сплін", кави, розминка — погнали, забавні фото.

Знай.uа писав, пожежу в будинку Гонтарєвої: Порошенко "розбив серце" колишній главі НБУ.