Ексглава НБУ Валерія Гонтарева розповіла, що нардеп від Слуги народу Олександр Дубинський відправив на адресу Лондонської школи економіки близько тисячі негативних листів про неї. Депутат звинуватив її у розкраданні бюджетних коштів, пише “HB Україна”

Як відзначається, всі листи були однакового змісту.

"Так, це була по суті кібератака. По-моєму, в квітні він послав тисячі листів з однаковим текстом на всі їхні адреси. Зміст приблизно такий, що Гонтарєва — головний ворог України, бандит і корупціонер. Раніше він підписувався як журналіст каналу 1+1, а тепер як заступник голови комітету ВР із фінансів. Я вважаю, це несе ганьбу для країни", — сказала Гонтарєва.

Нагадаємо, ще в липні агентство Reuters писало, що Дубинський провів у Facebook кампанію проти ексглави НБУ Валерії Гонтаревої.

Під час акції, понад тисячу людей відправили в Лондонську школу економіки (LSE), де Гонтарева викладає, листи, в яких її звинувачували в розкраданні державних коштів.

Популярні новини зараз
Тепер в ухилянтів заберуть останнє: змусять платити шалені гроші Україна забуде, що таке війна: ясновидець розповів про майбутнє нашої країни та про те, коли закінчаться бойові дії Будуть мобілізовані до ЗСУ: Рада прийняла важливе рішення Старі сковорідки не доведеться викидати: як у домашніх умовах подарувати посуду друге життя
Показати ще

В LSE підтвердили агентству, що їм прислали "дуже велику кількість" однотипних листів з критикою Гонтаревої. Представник навчального закладу сказав Reuters, що "школа не відповіла на електронні листи і не буде вживати ніяких дій, ґрунтуючись на їхньому змісті".

Нагадаємо, раніше, як повідомляв відомий юрист Андрій Портнов, в помешканні колишньої очільниці НБУ Валерії Гонтарєвої проходили обшуки у межах у справ про розкрадання в оборонній сфері.

Наразі, як повідомляв портал Знай.ua, практично відразу після цього будинок Гонтаревої згорів.