Гучну заяву про можливі проблеми президента Білорусії Олександра Лукашенка, яка пролунала у прямому ефірі одного з українських телеканалів, не на жарт розбурхала людей. Так, про серйозну загрозу життю Лукашенка розповів лідер білоруського опозиційного руху "за Свободу" Юрій Губаревич.

Також, опозиціонер не виключив, що Лукашенко слідом за Віктором Януковичем втече до Ростова-на-Дону. В такому випадку він проживе недовго. Про це пише портал "Політека".

"Для Лукашенка це буде політична смерть. Він прекрасно розуміє, що шляху до Ростова слідом за Януковичем у нього немає. Якщо він туди поїде, то проживе дуже недовго. Тому він буде до останнього чіплятися за владу тут в Білорусії. Звичайно, він не допустить жодного зовнішнього впливу і можливості ослаблення його влади: ні через економіку, ні через політику, ні через якісь договори. Не виключено, що він може підписати, але абсолютно не буде виконувати", – сказав Губаревич.

У Мережі бурхливо відреагували на заяву Губаревича.

Популярні новини зараз
Monobank "заморожує" особисті кошти українців: хто може залишитися без копійки Почекайте з покупками: виплати пенсій затримають Дніпровська дівчина-хатико повернулася, але тепер вона нападає на людей Як в інших країнах звикли підтирати попу і чому на нас дивляться, як на дурнів: вся справа в культурі
Показати ще

"Дай Бог Бацьку здоров'я. Йому ще потрібно створити Білоруський федеральний округ, так що не час помирати", – прокоментував повідомлення на своїй сторінці в Twitter блогер з ніком " Кремлевский Связной". Коментатор додав, що поставить за Лукашенка свічку перед образами.

Нагадаємо, гучну заяву Лукашенка про Донбасі змусило Путіна впасти в істерику.

Як повідомляв Знай.uа у Путіна заговорили про закінчення війни: "Повертається до мирного життя".

Знай.uа писав, Лукашенка "прилетіло" від Путіна за дружбу з оточенням Трампа.